Американското национално съкровище Доли Партън продължава да бъде отдадена активно на музикалната

...
Американското национално съкровище Доли Партън продължава да бъде отдадена активно на музикалната
Коментари Харесай

Защо Доли Партън отказа да пие чай с Кейт Мидълтън

Американското национално богатство Доли Партън продължава да бъде отдадена активно на музикалната си кариера даже на 77-годишна възраст. И се оказва, че не прави взаимни отстъпки с работата си, даже за принцесата на Уелс Кейт Мидълтън.

В скорошно изявление с BBC Radio 2 певицата разкрива, че е пътувала до Лондон по работа и графикът ѝ е бил изцяло ангажиран .

До толкоз, че се постанова да откаже една кралска покана , написа.

„ Този ​​път даже бях поканена да пия чай с Кейт, само че дори не можах да отида “ , споделя Партън. „ Мислех, че е доста сладко и благо от нейна страна да ме предложения и някой ден ще стигна и до това – би било ужасно. “

Но Партън неслучайно реализира статут на музикална легенда, наблягайки на работата: „ Но тя нямаше да промотира моя рок албум, тъй че трябваше да кажа „ не “, майтапи се тя за поканата от принцесата на Уелс .

И да, правилно е: кънтри иконата издава рок албум. Това е нейната 49-а студийна музикална сбирка, само че първата ѝ в рок жанра. Озаглавен уместно “Rockstar ” (или „ Рок звезда “), албумът излиза през ноември 2023 година, а описът с 30 песни към този момент е оголен. В него Партън включва 9 истински песни и 21 кавъра и дуета на типичен части – от своя лична версия на „ Wrecking Ball “ с присъединяване на кръщелницата си Майли Сайръс през „ Every Breath You Take “ със Стинг до „ Stairway to Heaven “, която извършва дружно с Лизо и Sasha Flute.
 5 трика, с които Кейт Мидълтън бори напрежението  5 трика, с които Кейт Мидълтън бори напрежението  5 трика, с които Кейт Мидълтън бори напрежението  5 трика, с които Кейт Мидълтън бори напрежението
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР